Laat je foto’s in huis terugkomen met hexagon tegels

Om een woning persoonlijk te maken, is het leuk om foto’s van familie en vrienden aan de muur te hangen. Als je kiest voor fotolijstjes kan dit al snel onrustig worden en veel mensen vinden het ook zo standaard. Een leuk en origineel alternatief zijn de hexagons van Modulari. We gaan je er alles over vertellen!

Foto’s in het interieur

Elke woning heeft een persoonlijk tintje nodig. Dit is wat het jouw woning maakt. De ene persoon kiest ervoor om dit met kleur of kunst aan de muur te doen. Het ophangen of verwerken van foto’s in je interieur is hier ook een goede mogelijkheid voor natuurlijk. Vaak wordt dit gedaan door het neerzetten of ophangen van fotolijstjes. Dit kan alleen al snel rommelig worden of voor onrust in je interieur zorgen.

Rust in je interieur

Fotolijstje kunnen heel mooi zijn. Ze zijn alleen niet geliefd bij iedereen. Om wat meer rust in je interieur te creëren kun je kiezen voor allemaal dezelfde fotolijstjes, maar ook de hexagons van Modulari zijn een goed alternatief.

Met de hexagons van Modulari creëer je binnen no-time een unieke sfeer. De vorm en uitstraling van de hexagons is strak, maar door de vorm ook meteen een stuk speelser dan een standaard fotolijstje. Het zijn losse elementen die je kunt blijven aanpassen en uitbreiden.

Hoe werken de hexagons van Modulari?

De hexagons ontwerp je via de website van Modulari. Per hexagon kun je een foto selecteren om erop te zetten. Door meerdere hexagons bij elkaar te ontwerpen maak je een mooie collage. Dit hoeven natuurlijk niet alleen maar foto’s van je familie en vrienden te zijn. Je kunt hier ook mooie illustraties of inspirerende quotes bij plaatsen.

Als je het zelf lastig vindt om een mooi ontwerp samen te stellen, dan kun je je laten inspireren door een tal van ontwerpen op de website. Zo kun je een ontwerp kiezen wat je aanspreekt en hier je eigen foto’s aan toevoegen. Ook kun je kiezen uit drie verschillende materialen en verschillende afwerkingen. Zo kun je kiezen voor forex, aluminium en plexiglas met een matte of glanzende afwerking.

Hoe kun je ze ophangen?

De hexagons van Modulari zijn eenvoudig te monteren. Ze werken met een magnetisch ophangsysteem waarbij boren niet nodig is! Door dit ophangsysteem is het ook makkelijk om de foto’s te verwisselen. Ze worden geleverd met handige afstandhouders, waarmee je het ontwerp met gelijke tussenruimtes strak op de muur kunt monteren.