Bedrijfskalenders: Waardevol, goedkoop & functioneel

Bedrijven proberen doorgaans van alles om hun merknaam uit te dragen. Soms met succes. Bijvoorbeeld met bedrukte bedrijfsauto’s die door heel het land rijden, waardoor het bedrijf veel naamsbekendheid werft. Soms met minder succes. Denk aan bedrukte mokken die vervolgens in een keukenkastje gegooid worden en nooit meer gebruikt worden. Of aan balpennen die men kwijtraakt of die na twee keer gebruiken de geest geven. Voorgaande laat al zien. Het is niet zo makkelijk om iets te ontwikkelen met de naam of het logo van jouw bedrijf wat daadwerkelijk aanslaat of wat bij de mensen beklijft.

Kalenders

Brengt me bij het volgende. Heb je er weleens over nagedacht om kalenders in de stijl van jouw bedrijf te laten ontwerpen? Er zijn verschillende kalender drukkerijen die deze diensten aanbieden. Kalenders met logo, of kalenders met de bedrijfsnaam erop. Kalenders zijn een slimme manier om je bedrijf te branden en wel hierom…

Goedkoop

Bedrijfsauto’s bedrukken klinkt leuk, maar lang niet ieder bedrijf heeft natuurlijk zo veel bedrijfsauto’s of zoveel vermogen om dit te kunnen financieren. Het grote voordeel aan kalenders is dat ze zeer betaalbaar zijn. Voor enkele euro’s kan je al een gepersonaliseerde kalender laten drukken bij een kalender drukkerij. Hoe meer je afneemt hoe goedkoper het doorgaans wordt per afname kalender.

Veel mogelijkheden

Je kunt kalenders op verschillende manieren vormgeven. Is het een kalender die bestemd is voor intern gebruik? Denk dan aan een aantal motiverende spreuken of een aantal mooie foto’s waar werknemers op prijken. Een mooie manier om werknemers met iets kleins de indruk te geven dat ze er toe doen! Voor externe communicatie en relatiegeschenken kun je de agenda’s uiteraard ook zakelijker vorm laten geven zoals bij kalenders met logo het geval is.

Kalenders zijn functioneel

Uiteraard heeft iedereen inmiddels kalenders op smartphones en op outlook. Maar voor veel mensen geeft het toch een beetje extra structuur als er een fysieke kalender op het bureau prijkt, waar je in één oogopslag de relevante data op kunt zien. In het geval van relatiegeschenken geldt dit des te meer. Een fles of een gebakje is normaliter snel uit het blikveld verdwenen (of in een maag), maar een kalender is een jaar lang een nuttige rechterhand voor iedereen die afspraken moet inplannen. En hoe mooi is het dan als klanten en businesspartners een kalender gebruiken met jouw logo of merknaam erop!

Ben je geïnspireerd of op een idee gebracht? Bezoek dan de kalender drukkerij in jouw omgeving of op internet om te zien wat er mogelijk is. Doorgaans werken hier ervaringsdeskundigen die samen met jou je ideeën voor een bedrijfskalender kunnen concretiseren en uitvoeren.